Verjaardagsfeest

Ben je op zoek naar een origineel kinderfeest met je beste vriendjes en vriendinnen? Samen maken we met de fotoshoot van elke verjaardag een bijzondere belevenis waarbij de fotosessie van de kinderen centraal staat. Ieder kind bepaalt zelf hoe hij of zij op de foto wil komen, met welke favoriete kledingstukken en accessoires die je zelf mee kan nemen. Ter plekke richt ik een echte fotostudio in met lampen en een achtergronddoek.

Zo krijgt elk iedereen een eigen fotoshoot met de gelegenheid zich zo te kleden waarin hij of zij zich prettig vindt. Maak je vooral geen zorgen om je houding, die vinden we samen tijdens de fotoshoot. Uiteraard gaan jullie ook allemaal samen op een gezellige groepsfoto. Zo wordt het een onvergetelijk feest met professionele foto’s als herinnering met je liefste vrienden en vriendinnen.

Er is geen leeftijd verbonden aan deze shoot!! Ook voor je 50ste verjaardag of vrijgezellen- en elftal uitje kan dit een heel leuk idee zijn.

Samen bespreken we de mogelijkheden voor eten en drinken in de studio. Eventueel starten we het feest boven in de centrale ruimte met een klein hapje en drankje en gaan we voor de shoot naar beneden waar zich de studio bevindt.

Ik wil zo'n fotoshoot!