Powerfotoshoot

Herken je dat, dat je altijd teleurgesteld bent in de foto’s die ze van jou maken? Je kan er nooit helemaal blij mee zijn en vindt het daarom ook niet leuk om gefotografeerd te worden. Helaas ben je niet de enige die dit lastig vindt, ook ik vond het nooit een pretje.

Ik ga even terug naar de periode dat ik daar ook last van had. Elke keer dat ik een camera op mij gericht voel doe ik erg mijn best om zo voordelig op de foto te komen staan. Ik ga krampachtig lachen en probeer zo min mogelijk met mijn ogen te knipperen in de hoop dat ik eindelijk eens een leuke foto van mezelf heb waar ik echt happy van word.

In de opleiding voor fotografie kwam langzaamaan de gewenning aan camera’s, soms wel 10 tegelijk, die op je staan gericht, aangezien je zelf ook vaak model moet staan. Je raakt er min of meer aan gewend.

De ommekeer maak ik echter pas echt mee bij de opleiding voor Powershootcoach bij Petra van Vliet. Zij heeft precies uitgelegd wat er met je gebeurt als je voor de camera staat. Allemaal overtuigingen die in je hoofd rondspoken. Zijn deze wel echt waar? En wat als je deze niet meer gaat geloven en zelfs transformeert naar positieve overtuigingen, hoe gaaf zou dat zijn?

De Powerfotoshoot duurt 1,5 uur waarbij ik veel foto’s van je maak. Hierdoor krijg je een compleet totaalbeeld van jezelf. Afhankelijk van het weer houden we de shoot in de studio of gaan we lekker buiten de mooie natuur in.

Deze Powerfotoshoots leveren niet alleen mooie beelden op, maar ook een mooi zelfbeeld.

Na de shoot loop je zelfbewuster en met meer energie de deur uit dan je naar binnenkwam, wie wil dat nou niet?

Ik wil zo'n fotoshoot!