Portretfotoshoot

Voor professionele portretfotografie met een persoonlijke touch kan je terecht bij Fotostudio Heemstede. In de goed uitgeruste studio is alles mogelijk. Uiteraard is er een achtergronddoek, maar er zijn bovendien maar liefst vijf verschillende ‘filmsets’ met een ander thema waar je uit kan kiezen. Alsof je naar vijf verschillende fotografen/locaties bent geweest! De studio is voorzien van een eigen pantry, een kleedkamer en toiletten. Zo voel je je direct op je gemak en kom je het beste uit de verf. Alle foto’s worden na de sessie portretfotografie vakkundig bewerkt en aangeleverd.

Idee: portretfotoshoot als cadeau

Ben je op zoek naar een persoonlijk en bijzonder cadeau? Denk dan eens aan portretfotoshoot van je kinderen of je gezin, of doe een sessie cadeau aan een collega van je werk. En vergeet bovendien niet feestdagen zoals Valentijnsdag. Dat kan in de ongedwongen sfeer van de studio, maar een portretfotoshoot op locatie kan ook.

Ik vind het belangrijk om mensen door middel van portretfotografie niet alleen mooie foto’s maar bovendien ook een mooi zelfbeeld mee te geven.

Persoonlijke benadering in portretfotografie

Vind je het ook lastig gefotografeerd te worden? Mijn specialisatie is de Power Fotoshoot. Daarbij gebruik ik speciale technieken om er voor te zorgen dat je je op je gemak voelt. Door deze persoonlijke benadering van portretfotografie voel je je zelfverzekerder en ben je je naderhand bewuster van je uitstraling en je houding. Natuurlijk is de studio technisch helemaal up-to-date, met een goede achtergrond en belichting zodat je er het beste op staat. Ik doe niet aan standaardwerk. Iedereen is uniek en wordt zo benaderd.

Meer informatie over portretfotografie van Fotostudio Heemstede

Naast portretfotografie verzorg ik ook bedrijfsfotografie en speciale fotoshoots. Wil je meer weten over beschikbaarheid, tarieven, mogelijkheden, nabestellen en meer? Neem dan vrijblijvend contact op per telefoon 06-28772440. Of stuur een mailtje aan nmveldhuis@ziggo.nl. Wil je gewoon op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Volg dan Fotostudio Heemstede op Facebook.

Ik wil zo'n fotoshoot!